<joulu 2017>
vkomatiketopelasu
4827282930123
4945678910
5011121314151617
5118192021222324
5225262728293031
011234567

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Backspace Oy
, Lunkintie 15, 90460 Oulunsalo, mail@ouluthisweek.net

 

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa viikon kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

 

3. Rekisterin nimi

OuluThisWeek lounaslistan vastaaottajarekiosteri

 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, Backspace Oy:n ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Backspace Oy:n viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

Nimi

Sähköpostiosoite

Matkapuhelinnumero

Yritys ja asema

Mielenkiinnon kohteet kohdennettua suoramarkkinointia varten

 

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan OuluThisWeeek.net internetpalvelussa kerätyistä rekisteröinneistä sekä yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä.

 

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

 

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai muusta syystä Backspace Oy:n toimesta.

 

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Backapce Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

 

10. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.

Tilaa Oulun tapahtumat

Sähköposti

Kooste tapahtumista lähetetään sinulle viikottain ilmestyvällä uutiskirjeellä.

Click for Oulu, Finland Forecast